La parella de l’habitació del costat

·

La parella de l’habitació del costat són uns torracollons. Tant ell com ella. Els dos per igual. Ell es queixa del fet que a l’habitació no hi ha cadires per seure. Ella es queixa que a l’habitació només hi ha un peu de dutxa. Ell hauria d’haver llogat un apartament. I ella un hotel. Però han llogat un alberg. Un A-L-B-E-R-G. Si volen seure a recepció hi ha uns sofàs de pell espectacularment còmodes. També hi ha el trivial pursuit, el monopoly, el tabú, l’anti-monopoly (si és real com la vida mateixa, en aquest he de ser un crack), un parell de jocs més, cartes, i una taula de fusta on jugar-hi que no han comprat pas a l’Ikea.

La parella de l’habitació del costat són a Taüll i volien anar a Esterri d’Àneu. I compte, que duien GPS! La parella de l’habitació del costat tenen un GPS de merda, o no saben utilitzar-lo. La parella de l’habitació del costat són de per allà a Barcelona, han fet més de 3 hores de viatge, i tenen un accent que els delata. La parella de l’habitació del costat demà farà una caminada de mitja horeta anar, i mitja horeta tornar. La parella de l’habitació del costat podrien haver llogat una habitació en un hotel amb gimnàs, i caminar durant una horeta a la cinta. Primer ell, i després ella. O a l’inrevés. O els dos alhora, tant és. Però fer un viatge de 7 hores a un lloc on no vols anar per a caminar una horeta són moltes ganes de donar pel cul al planeta Terra.

No sé on aniran a caminar demà la parella de l’habitació del costat, però amb la jaqueta rosa-hello-kitty que porta la part femenina de la parella, si els veu algun cérvol s’ha acabat la brama i segurament l’espècie banyuda en aquesta part del Pirineu. Llàstima que hi hagi un munt de vaques pasturant i cap brau, amb una mica de sort la humanitat en sortiria beneficiada.

Només espero que la parella de l’habitació del costat no ronqui. Cap dels dos.

Feu un comentari