SE Ranking, el SEO que ve de l’est

·

Enviar més trànsit cap al teu web no és una tasca senzilla, però és assequible. La part més complicada és superar als teus competidors obtenint un trànsit que cada dia que passa és més difícil d’obtenir.

Si vols anar per davant de la teva competència, has de fer molta recerca per esbrinar que fan realment en l’online que els hi funciona. Per quines paraules clau posicionen, d’on reben els enllaços, quina estratègia de contingut utilitzen, i quin tipus de trànsit aconsegueixen majoritàriament.

SE Ranking us pot ajudar a respondre totes aquestes preguntes, i moltes més que us aniran sorgint.

Què és SE Ranking

SE Ranking és una potent plataforma de SEO tot-en-un, que ofereix tot un conjunt imprescindible d’eines de màrqueting ideals per a propietaris de petites empreses que gestionen els seus llocs web, així com per a professionals de SEO i agències digitals.

La plataforma ofereix tot el que necessites per a qualsevol estratègia de màrqueting en línia: auditoria SEO, posicionament del teu lloc web, suggeriment de paraules clau, monitoratge de backlinks, investigació de competidors, informes automatitzats, gestió de xarxes socials i un llarg etc. I el millor, a un preu molt i molt assequible.

Veiem més a fons les funcionalitats més destacades d’SE Ranking.

Investigació de paraules clau

L’eina Suggeriments de paraules clau (Keyword suggestions tool) és molt útil per revelar les paraules clau per les quals s’estan posicionant els teus competidors, conèixer les seves estratègies de cerca orgànica, obtenir informació sobre el seu trànsit, el seu pressupost i el nombre de clics.

SE Ranking paraules clau
Suggeriments de paraules clau d’SE Ranking

Aquesta funció també ajuda a descobrir les estratègies que estan utilitzant els teus competidors per adquirir trànsit pagat. Pot mostrar com es veuen els seus anuncis a Google, quines paraules clau utilitzen i quants llocs de la competència s’orienten a públics similars, incloses les paraules clau. També pots veure el seu historial publicitari i aprendre dels seus errors per evitar cometre els mateixos.

SE Ranking rendiment Ads
Rendiments dels anuncis de la competència

Seguiment del posicionament de la web a qualsevol ubicació del món

El rànquing de paraules clau et permet obtenir una visió detallada dels posicionaments del teu web. L’eina proporciona dades precises sobre la posició del teu lloc per a resultats d’escriptori i mòbil a tot el món, així com a Google Maps i YouTube, rànquings de pagaments en anuncis de Google i funcions de SERP. També pots obtenir dades addicionals de paraules clau com ara volum de cerca, competència, KEI, ofertes suggerides per a anuncis de Google, etc.

SE Ranking paraules clau
Evolució del posicionament de les paraules clau del teu web
SE Ranking paraules clau
Resum de les teves paraules clau

Si vols comprovar els teus resultats SERP per a una localització en concret, pots utilitzar Google Location Changer. Independentment d’on estiguis, l’eina sempre comprova els teus rànquings amb precisió.

Auditoria SEO del web

L’On-Page SEO Checker que és la funció d’SE Ranking per fer Auditories SEO. Juntament amb la funció anterior, la més important per començar a treballar el SEO de qualsevol pàgina. Com en totes les eines SEO, et mostra els possibles errors que té el teu lloc web pel que fa a rastreig i indexació. Tot el relatiu a URL, metaetiquetes, encapçalaments, velocitat de càrrega, contingut, imatges, backlinks, robots, sitemaps….

SE Ranking autoria web SEO
Resum de l’auditoria SEO

És destacable la facilitat amb què es navega per tots els errors o advertències obtinguts de l’auditoria. I també algunes dades rellevants que no et mostren altres eines, com és el Domain Authority de Moz o l’edat del domini. És molt completa, obtenint una visió general de gairebé tot.

Analitza els enllaços entrats

L’eina de control d’enllaços entrants et mostra els enllaços del teu domini però també els de la teva competència. Et permet esbrinar fàcilment quins enllaços són bons o dolents, i comprendre millor quins has de desautoritzar i eliminar. També pots veure quins webs et pot interessar que t’enllacin. La mateixa eina et permet conèixer textos d’ancoratge antinaturals.

Després de l’anàlisi dels enllaços entrants, pots crear informes diaris per controlar els nous enllaços que pugui tenir el teu domini. Per exemple, l’eina pot detectar alguns enllaços de webs d’adults o de correu brossa cap al teu lloc. Això et permet reaccionar i prendre mesures de manera immediata per protegir la reputació de la teva marca.

En resum, ens trobem davant d’una eina que cobreix totes les funcionalitats necessàries per poder treballar profundament el SEO a un preu molt competitiu.

Imatge creada per vectorpocket i descarregada des de Freepik

4 comentaris a “SE Ranking, el SEO que ve de l’est”

Feu un comentari