De gran vull ser teenager

·

Ah, quin títol més bo, eh?!

Feia molt temps que tenia pensat fer un article que comencés així, parlant d’una de les millors bandes ever de pop. L’article s’havia de publicar el dia del meu aniversari.

I ja ho veieu, ni article fet ni publicat quan tocava. Que hi farem, a vegades els plans es torcen. Millor dit, molt de tant en tant, gairebé mai, els plans surten tal com ho havíem planejat. No cal que em citeu al John Lennon.

Així doncs, com que no hi ha article, i ara mateix no disposo d’internet a casa, farem una Premiere. I més endavant, l’article. Ah sí, estem parlant dels Teenage Fanclub!!

La Premiere consistirà en, bàsicament, dir-vos que són escocesos (potser per això m’agraden tant), i en posar un parell de videoclips. Però podeu seguir llegint, eh??!!

Si pogués sincronitzar la vostra lectura, hauria fet que, just en acabar de llegir el teenager, comencés aquesta cançó, així que si sou tan amables, cliqueu el play i llegiu el títol de nou abans no hagi començat.

Bé, doncs els Teenage Fanclub són una banda escocesa, us ho havia dit? Concretament de Bellshill, a l’est de Glasgow, una mica cap al sud. Heu estat mai a Glasgow? Xula, eh, la ciutat? Llàstima que a 50 milles hi ha Edinburgh. Si heu estat a Glasgow probablement us soni Motherwell o Coatbridge. I si us sona Coatbridge, us sonarà Airdrie. Un dia us parlaré d’Airdrie, però no avui. Doncs per allà a aquella zona hi ha Bellshill, zona molt industrialitzada, amb molta immigració i pocs turistes (tot i llocs encantadors com Bothwell Castle, no he posat mai cap foto d’ell al blog?)

Ai déu, com ha passat el temps per a tots, eh?

Parlant de temps, és hora de tancar. Però, perquè aneu fent boca, us deixo una llista del youtube, mentrestant vaig preparant l’article definitiu, que estigui al nivell tan summament excels de la resta del blog.

3 comentaris a “De gran vull ser teenager”

Feu un comentari